Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

LINE-UP

2 Unlimited, 2 Brothers on the 4th Floor, Paul Elstak, DJ Rob & MC Joe, Darkraver, Loona, DJ SASH! Live, DJ Francois, DJ Tomcio.


2 Unlimited

Ray en Anita vormden in de jaren negentig het wereldberoemde duo 2 Unlimited en zijn, gemeten naar verkoopcijfers, verreweg het meest succesvolle muzikale exportproduct uit die tijd. Samen met hun producers Jean-Paul de Coster en Phil Wilde maakten zij als eerste housemuziek op grote schaal tot een internationaal succes.

In een periode van 5 jaar met enorm veel wereldwijde populariteit heeft 2 Unlimited maar liefst 16 top hits gescoord, waaronder "Get Ready for This", "Twilight Zone", "Tribal Dance" en hun record brekende"No Limit". Deze nummer 1 single stond boven aan de hiltlijsten in meer dan 40 landen. Gedurende hun cariere heeft 2 Unlimited wereldwijd meer dan 20.000.000 platen verkocht.

Website: http://www.2unlimitedlive.com-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 Brothers on the 4th Floor

Begin jaren negentig scoren de broers Martin & Bobby Boer onder de naam "2 Brothers on the 4th Floor" een tweetal hits in Nederland met Can't Help Myself en Turn Da Music Up. Na deze singles besluiten de broers het project in 1994 nieuw leven in te blazen en benaderen hiervoor zangeres Des'ray (Desiree Manders) en rapper D-Rock (Rene Phillips).

In deze nieuwe combinatie scoort de groep de ene Top 10 hit na de andere in Nederland en de rest van Europa. ‘Never Alone', de eerste single in de nieuwe formatie, behaalde in 1993 de goudstatus. De opvolger ‘Dreams' werd de eerste nummer 1 hit van "2 Brothers on the 4th Floor".

Des'ray en D-Rock besluiten in september 2006 tot een eenmalige reünietour met "2 Brothers On The 4th Floor". Na meer dan honderd shows, komt de reunietour tot een eind en begint "2 Brothers on the 4th Floor" in 2011 aan hun internationale tour.

Website: http://www.2brothersonthe4thfloor.nl-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Paul Elstak

In 1991 scoort Elstak samen met Rob Fabrie (Waxweazle / Headbanger) met de groep Holy Noise een toptienhit met het nummer James Brown is still alive, een reactie op het nummer James Brown is Dead van L.A. Style. Hij specialiseert zich in de opkomende stroming van de hardcore house met de kenmerkende keiharde beats. In 1992 richt hij, inmiddels woonachtig in Rotterdam, het eerste hardcorelabel in Nederland, Rotterdam Records op. Met dit label behaalt hij met de single Poing van Rotterdam Termination Source de tweede plaats in de Nederlandse Top 40. Door de toename van het aantal hardcorefeesten en de toegenomen populariteit van het genre behoort Elstak tot de bekendste diskjockeys van de hardcorescene naast onder meer DJ Rob, DJ Ruffneck en DJ Dano en treedt op in binnen en buitenland.
Met de opkomst vanaf eind 1994 van de nieuwe stroming happy hardcore met snelle vrolijke melodielijnen en zang, wordt een radiovriendelijke variant toegankelijk voor het grote publiek en scoort Elstak in dit genre een aantal hits.

Website: http://www.paulelstak.nl--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Loona

Met 'Bailando' bestormde LOONA in 1998 de internationale hitlijsten en zette de zangeres zich definitief op de muzikale kaart! De van oorsprong Nederlandse zangeres verkocht in totaal al meer dan 10 miljoen singles wereldwijd en ontving diverse gouden en platina platen.

Na haar grote doorbraak volgden nog vele successen, waaronder de hits 'Hijo De La Luna', 'Latino Lover', 'Rhythm Of The Night' en 'Vamos A La Playa'. In samenwerking met DJ Sammy was LOONA verantwoordelijk voor de internationale hits 'Boys Of Summer' en 'Sunlight'.

Website: http://www.loona.com-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DJ SASH! Live

De eerste single van SASH! "IT'S MY LIFE" kwam uit in 1995 en werd direct een club hit in heel Europa. Maar de grote doorbraak kwam in 1996 met de hit "ENCORE UN FOIS". Een perfecte mix van progressive house, trance beats, en pop sounds. Na deze hit volgde de een na de ander. ECUADOR, STAY, LA PRIMAVERA, MYSTERIOUS TIMES, MOVE MANIA, COLOUR THE WORLD, ADELANTE, JUST AROUND THE HILL, WITH MY OWN EYES, GANBAREH, RUN, I BELIEVE, RAINDROPS, ALL IS LOVE en MIRROR MIRROR.
Het SASH! team werkte met veel verschillende vocalisten zoals Adrian Rodriguez, Shannon, Tina Cousins, Dr. Alban, Sarah Brightman en Boy George. Ze werkte ook in een boel verschillende talen zoals Spaans, Frans, Italiaans en Afrikaans. SASH! is niet alleen succesvol in Europa, maar ook in de USA, New Zeeland, Rusland, Australië, Zuid Afrika en Japan. Door het catchy geluid van de SASH! producties worden ze door verschillende bekende artiesten als Jean Michel Jarre, 2 Unlimited, Todd Terry, OMD en Kylie Minogue gevraagd om een remix van hun platen te maken. Na 15 jaar SASH! en de verkoop van meer dan 22 Miljoen CD`s, heeft het 'Best Of Album' alweer de platina status bereikt in Engeland. In 2012 heeft SASH! weer een nieuwe single uitgebracht met de titel "WHAT IS LIFE" en daarnaast een nieuw album met de titel "LIFE IS A BEACH"!!!


Website: http://www.sashworld.com/-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Darkraver

De uitvinder van het woord "Hakkuh!". The Darkraver (echte naam: Steve Sweet) is geboren op 12 september 1967 in Den Haag. Hij is begonnen als een swingbeat DJ in Scheveningen, en werd daarna een stripper. Toen hij als stripper werkzaam was in de beroemde Rotterdamse club Parkzicht ontdekte hij de house. Dat was in 1991 en snel daarna werd hij een van de populairste hardcore/ oldschool DJ's. Samen met DJ Gizmo vertegenwoordigde hij de Haagse hardcore scene en natuurlijk het Haagse "Rave the City". Iedereen kent hem van zijn rare pakken, kapsels, grappen en als Mr. Baco. Hij was een van de oprichters van de "Newschool" rond 1997, een langzamere vorm van hardcore. Enkele hits die hij in die tijd samen met DJ Vince geproduceerd heeft zijn: "Intelligent Hardcore" en "Thunderground", deze zijn inmiddels uitgegroeid tot echte klassiekers. Tegenwoordig draait hij behalve hardcore en oldschool ook hardstyle en jumpstyle (soms onder de naam "DJ Steve Sweet") en zijn populariteit wordt alleen maar groter.

In 2005 scoort hij een grote hit met zijn nummer "Komt tie dan he".

Website: http://www.darkraver.nl-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DJ Rob & MC Joe

D.J. Rob is een legende in de house scene in Nederland. Hij werd bekend door de bekende club Parkzicht in Rotterdam. Hij was de eerste DJ die een MC gebruikte (MC Joe), en tevens de eerste DJ die tijdens zijn draaisets een drumcomputer erbij pakte. Door velen wordt hij gezien als de man die de hardcore heeft 'uitgevonden'. Ook heeft hij jarenlang in de bekende Belgische CLUB-X gedraaid. Door zijn succesvolle producties, oa: "Boy's interface", "The Beat is flown", "Loving you" en "Tama", is hij wereldwijd een veelgevraagde hardcore en oldschool DJ.

Website: http://www.djrob.nl/-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DJ Francois

Deze DJ is uitermate populair in het zuiden van het land. Na jarenlang hardtrance in verschillende afterparty-clubs in Nederland gedraaid te hebben, draait hij sinds 2002 ook op grote party’s , zoals Trance Energy en Mysteryland. Hij heeft diverse clubhits gescoord zoals "The Darkman Illegale. Hij draait typisch Belgische hardtrance.

Website: http://www.djfrancois.nl-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tomcio

Tomcio, wist al vroeg dat hij DJ wilde worden. Van jongs af aan is hij al met muziek bezig en maakte hij eigen creaties met verschillende muziekstijlen. Vanaf zijn 18e begon hij ook eigen tracks en remixen te maken die hij graag ten gehore bracht in de clubs waar hij vaak kwam. Vooral door te kijken naar de reacties van het publiek op zijn muziek kon hij zich hierin nog meer verdiepen en dingen verbeteren. Niet lang daarna is hij zelf ook begonnen met draaien in diverse clubs. In 2003 heeft hij een half jaar in diverse plaatsen in Spanje gedraaid en daarnaast draaide hij ook regelmatig in Polen onder de naam "Cyclone Tommy".

Website: http://www.djtomcio.com/

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

     
AGENDA  
     
 

Vrijdag 4 oktober 2013
Super 90's Party
Klokgebouw
Strijp S (ingang Beukenlaan)
Eindhoven

Aanvang: 20.30 uur
Eindtijd: 2.00 uur

Minimumleeftijd 16 jaar

 

 
 
2 Brothers on the 4th floor